Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,85 g |
Tuky | 42,40 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 18,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Roštěnky naklepeme a okraje nařízneme, aby se nekroutily. Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji.
Krok 2: Maso vyjmeme a dáme do teplé trouby.
Krok 3: Na šťávě pak osmahneme kousky uzeného masa a kolečka párku. Vyjmeme, tuk zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme studeným vývarem a povaříme dohladka. Přilijeme smetanu, vložíme roštěnky a párek s uzeným masem a znovu krátce povaříme.
Krok 4: Omáčku podle chuti zakapeme citronem, dosolíme, dopepříme . Porce na talířích obkládáme cibulkami, nakrájenými okurkami a rajčátky.
Krok 5: Podáváme s rýží
Zveřejněno 31. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěnky po řecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mlj3
Moje poznámka
Roštěnky po řecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mlj3
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 13 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 14 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
maso uzené,
párky,
smetana,
šťáva citronová,
mouka hladká,
vývar masový,
sůl,
pepř,
cibulka,
okurka čerstvá,
rajče,
olej
Komentáře (1)