Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 700 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,04 g |
Tuky | 40,14 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 633 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 48,61 g |
Postup přípravy
Marinádou potřeme žebra. Misku se žebry přikryjeme fólií, aby neosychala a necháme nejméně přes noc v chladu marinovat. Krok 2: Žebra i s marinádou přemístíme do pekáčku. Podlijeme trochou vody, zakryjeme poklicí a pečeme v troubě zhruba na 200 stupňů. Během pečení žebra několikrát poléváme marinádou. Krok 3: Servírujeme s chlebem a salátem. Hodí se např. salát s velkým podílem polníčku, mangoldu nebo rukoly.
Zveřejněno 16. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená žebra s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5JoY
Moje poznámka
Pečená žebra s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5JoY
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 2 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 2 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 3 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Suroviny:
žebra vepřová,
med,
česnek,
zázvor čerstvý,
omáčka chilli sladká,
omáčka rybí,
omáčka sojová
Komentáře (1)