Přírodní kotlety s jablečno-mátovou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 458 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,22 g |
Tuky | 23,09 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,02 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2021 10:30
17. 7. 2021 10:29
16. 7. 2021 07:02
16. 7. 2021 06:31
13. 7. 2021 16:51
12. 7. 2021 19:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 14 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 32 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Suroviny: kotleta, jablko, máta čerstvá, šťáva citronová, ghee, sůl, pepř mletý
Přírodní kotlety s jablečno-mátovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gA66
6 názorů