Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 210 kJ / 767 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,20 g |
| Tuky | 4,72 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 552 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 29,10 g |
Postup přípravy
Na väčšej panvici na troške oleja opečieme rýchlo filety z oboch strán. Krok 2: Filety presunieme na kraj panvice, pridáme na polkolieska nakrájanú cibuľu a osolíme ju. Krátko orestujeme, podlejeme cca 1 dl vody a asi 10 minút podusíme. Krok 3: Potom filety vyberieme na taniere a cibuľu zahustíme vo vode rozmiešaným Solamylom. Solamylu dávame máličko, nechceme vytvoriť omáčku, cibuľa sa má len trocha zahustiť. Krok 4: Filety prelejeme cibuľou a podávame s prílohou podľa vlastnej chuti.
Ryby v naší kuchyni - recepty z kapra, pstruha nebo lososa? Stačí si vybrat
Zveřejněno 20. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety na červené cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j7wv
Moje poznámka
Rybí filety na červené cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j7wv
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 1 hodinou
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 22 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 9 minutami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 1 hodinou
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 1 hodinou
Rýžový nákyp
josef.ridic před 1 hodinou
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 2 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 4 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 5 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 6 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 6 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
cibule červená,
solamyl,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (3)