Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Variace na kedgeree

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

27. 4. 2022 14:18

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 065 kJ / 494 kcal
Bílkoviny56,46 g
Tuky17,90 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 2,01 g
Sůl4,42 g
Sacharidy22,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jde původně o indické jídlo a původně bez masa. Bylo importováno do Velké Británie již ve verzi s uzenou treskou původně jako sytá snídaně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rýže basmati, uzená treska, koření kari, citron, olej, chilli paprika čerstvá, cibulka jarní, česnek, vejce, sůl, petrželka

TopRecepty.cz

Variace na kedgeree

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OVOG