Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jihočeská kulajda se zastřeným vejcem (Prostřeno)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

20. 6. 2022 11:17

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 658 kJ / 874 kcal
Bílkoviny47,74 g
Tuky59,60 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 551 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy33,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Prostřeno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

20. 6. 2022 14:44

Eja57: 1 lzicka sadla a 1 masla...a hrst muky.:-8

maris maris

20. 6. 2022 14:43

Mě udivuje i mrkev a petržel. Nikdy jsem se s tím v žádném receptu nesetkala. Vaření je velmi kreativní činnost, tak proč ne, ale myslím, že to už není kulajda. ;-):-8

Eja57 Eja57

20. 6. 2022 14:40

magdalenka: no to mne taky...i když je to na pět porcí...

Eja57 Eja57

20. 6. 2022 14:39

hospodyne: souhlasím zcela, v kulajde ani chuťově nemá vývar co dělat...a ani já ztracené vejce neumím za půl minuty...za mne recept:no:

magdalenka magdalenka

20. 6. 2022 14:21

Mna udivila hrst muky...

casino casino

20. 6. 2022 13:14

bod 4 postupu :-O
No, já to dělám takto

hospodyne

20. 6. 2022 12:39

:-K vždycky jsem si myslela, že nedílnou součástí kulajdy jsou houby.A když se píše jihočeská, proč hovězí vývar, když uvážíme, jak chudý kraj to byl. Zastřené vejce za 30 vteřin neuvařím. A tak nevím, čemu nerozumím:-) Nechci být za chytrou, ale pro začínající kuchařky je recept s tímto názvem dost zavádějící.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sádlo, máslo, mrkev, petržel, vývar hovězí, kopr sterilovaný, kopr čerstvý, mouka hladká, smetana, vejce, ocet, cibule, brambory, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Jihočeská kulajda se zastřeným vejcem (Prostřeno)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPl96