Roštěná na víně (Prostřeno)
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 237 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,72 g |
Tuky | 38,97 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Prostřeno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 43 minutami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 11 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 13 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 36 minutami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 56 minutami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Suroviny: roštěná hovězí, cibule, protlak rajčatový, víno červené, máslo, olej, mouka hladká, paprika sušená sladká, vývar hovězí, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř
Roštěná na víně (Prostřeno)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yQRw
0 názorů