Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní rillettes s domácím opečeným chlebem a jablečným chutney z Prostřeno

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 130 min

180 min (50 min příprava + 130 min tepelná úprava)

25. 4. 2022 09:03

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Prostřeno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hospodyne

25. 4. 2022 22:07

:-K kdo má možnost, doporučuji maso konfitovat v husím nebo kachním sádle. A když mám kachnu hodně tučnou, kůži stáhnu, nakrájím na čtverečky a vyškvařím. Škvarečky následně komplikovaným přídělovým systémem obdařím mlsné členy rodiny, /komplikovaný je pro velmi omezené množství/ a vyškvařené sádlo přileju ke kachně. Ptačí sádlo je obecně trochu dražší, ale ta chuť výsledného produktu...<3<3<3:-D

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 4. 2022 09:41

:-)<3:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: stehno kachní, sádlo, voda, sůl, tymián, jablko, cibule bílá, víno bílé, cukr, máslo, zázvor sušený, koření hřebíček, sůl, mouka žitná, mouka hladká, ocet, olej slunečnicový, sůl, kmín celý, voda, droždí, cukr

TopRecepty.cz

Kachní rillettes s domácím opečeným chlebem a jablečným chutney z Prostřeno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k9GY