Marinované kuřecí inspirované indickou kuchyní
Indická kuchyně je plná pikantních chutí, zajímavých vůní a pestrých barev. Kuřecí maso podle tohoto receptu naložíme do marinády se směsi koření a jogurtu, orestujeme a podusíme se zeleninou. Podáváme s rýží nebo nudlemi.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 703 kJ / 885 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,57 g |
| Tuky | 38,80 g |
| Vláknina | 15,86 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 1,58 g |
| Sůl | 3,64 g |
| Sacharidy | 47,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované kuřecí inspirované indickou kuchyní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJ27
Moje poznámka
Marinované kuřecí inspirované indickou kuchyní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJ27
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 5 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 18 minutami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 44 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 2 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 3 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 3 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 3 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
cibule,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
solamyl,
olej,
jogurt smetanový,
kurkuma,
koření garam masala,
cukr krupice,
šťáva limetková,
omáčka sojová,
zázvor čerstvý,
sůl,
rajče cherry,
rajče sušené v oleji,
cuketa
Komentáře (5)