Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 307 kJ / 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,71 g |
Tuky | 32,53 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 41,90 g |
Postup přípravy
Pridáme na mesiačiky nakrájanú hrušku a fenykel. Restujeme asi 2 minúty, potom pridáme šťavu a víno a podusíme asi 3 minúty. Hruška nesmie byť úplne mäkká, musí ostať chrumkavá. Krok 2: Filety ryby z oboch strán okoreníme šafránom a osolíme. Na oleji na panvici smažíme z oboch strán. Krok 3: Rybu podávame na tanieri s teplým fenyklovo-hruškovým šalátom posypaným vňaťou.
Zveřejněno 11. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sumeček africký s fenyklovo-hruškovým teplým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738kG
Moje poznámka
Sumeček africký s fenyklovo-hruškovým teplým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738kG
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 5 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 18 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Jandulice před 35 minutami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 1 hodinou
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 4 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 15 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 15 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 16 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 17 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 17 hodinami
Suroviny:
sumeček africký,
hruška,
fenykl,
máslo,
cukr,
víno bílé suché,
šťáva citronová,
olej,
šafrán,
sůl,
fenyklová nať
Komentáře (2)