Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 825 kJ / 436 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,46 g |
| Tuky | 17,11 g |
| Vláknina | 21,10 g |
| Cholesterol | 285 mg |
| Sodík | 185 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 36,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli. Přidáme droždí a necháme rozvonět. Přidáme papriku a po zamíchání vývar, nadrobený chleba, kmín, libeček a povaříme asi 5 minut.
Krok 2: Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem a vložíme mrkev nakrájenou na kolečka. Povaříme do změknutí. Přisypeme hrášek, a vlijeme rozšlehané vejce.
Krok 3: Krátce povaříme a dochutíme česnekem, pepřem a solí.
Zveřejněno 12. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebová drožďovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJYPl
Moje poznámka
Chlebová drožďovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJYPl
Nejnovější recepty
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 2 hodinami
Punčové kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 13 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 13 minutami
Vánočka II
JajkaP před 1 hodinou
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 9 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 10 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 10 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 11 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 11 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 11 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 12 hodinami
Suroviny:
cibule,
chléb,
máslo,
paprika sušená sladká,
droždí,
mrkev,
hrášek mražený,
česnek,
vývar masový,
vejce,
libeček,
kmín drcený,
pepř,
sůl
Komentáře (4)