Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 457 kJ / 3 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,50 g |
Tuky | 224,25 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,36 g |
Sacharidy | 200,77 g |
Postup přípravy
Potom ho vyvaľkáme a vyložíme ním vymastenú okrúhlu formu. Krok 2: Na cesto uložíme ošúpanú, na tenké plátky (asi 3 mm) nakrájanú cviklu a na ňu posypeme na malé kocôčky narezanú slaninu. Krok 3: Jogurt, smotanu, nahrubo nastrúhaný syr, vajcia, lístky tymiánu, nasekané orechy, prelisovaný cesnak, korenie a soľ dobre premiešame a vylejeme na koláč. Krok 4: Pečieme na 180 °C asi 40 minút.
Zveřejněno 3. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaný koláč z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6nmK
Moje poznámka
Slaný koláč z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6nmK
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 13 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 35 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 40 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 18 hodinami
Suroviny:
mouka celozrnná,
máslo,
vejce,
sůl,
slanina uzená,
sýr tvrdý,
řepa červená,
jogurt,
smetana,
vejce,
tymián,
ořechy,
česnek,
pepř,
sůl
Komentáře (4)