Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečené vepřové koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 260 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 240 min bez doby marinování

260 min (20 min příprava + 240 min tepelná úprava, bez doby marinování)

14. 12. 2022 08:29

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie553 kJ / 132 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky0,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18,00 g
Sůl45,00 g
Sacharidy31,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Za koleno takto pečené vás každý, kdo má rád koleno, pochválí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

IvanDunda IvanDunda

14. 12. 2022 14:41

SilviaD: já to peču ve sporáku který je na dřevo takže teplotami někdy klesne kolem stovky někdy pod někdy nad ale udržuji to maximálně do 140 a hlavně je to pekáč na pekáč přikryto

SilviaD SilviaD

14. 12. 2022 12:30

Páči sa mi to marinovanie v náleve. Koleno robievam ale takto bude určite rovnomernejšie nasolené. Napíšte prosím ešte pri akej teplote ho pečiete.

kimlo kimlo

14. 12. 2022 10:29

Výborná vec! :yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 12. 2022 10:14

:-)<3:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: koleno vepřové, sůl, koření nové koření, pepř, česnek, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Pomalu pečené vepřové koleno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYQ3M