Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ořechová dýně na grilu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 8. 2011 10:18

Suroviny pro 4

4

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

zizala

31. 8. 2011 20:47

Tanicka: Článek znám, je o kvalitě jídla u nás a je velmi výstižný. Nedávno jsem četla, že Unie schválila značkovým výrobcům výjimku, podle které i osvědčené výrobky, ovšem určené pro "východní" trhy, mohou obsahovat jiné složení než pro trhy západní. Neboli si koupíte čokoládu Milka a stejná z Rakouska bude chutná a kvalitní, kdežto u nás to bude kšunt zabalený do stejného obalu... By mě zajímalo, nač máme v Unii své drahé zástupce :-((:-((

Tanicka

31. 8. 2011 20:42

Zizala: Musim říct že na tu sladkou dýni mám děsnou chuť :) nejspíš ji udělám hned zítra :-D
K tomu jídlu - na blogu mám článek Popelnice Evropy - myslím, že je dost pravdivý a výstižný...

zizala

31. 8. 2011 20:30

spagetka: Kvalitní chleba, to máš pravdu, já brala běžný bochník z Kauflandu. Opravdu dobrý chleba u nás stojí 36-40 korun.

rebeka

31. 8. 2011 20:30

zizala:;-):yes::yes::yes: jasně,souhlasím:-)

spagetka

31. 8. 2011 20:28

zizala: žížalko, u nás kvalitní chleba za 25 neseženeš!, tím myslím Alberta, neb jinam nechodím.....pod 30 to nejde

zizala

31. 8. 2011 20:27

rebeka: samozřejmě, kupní síla obyvatelstva je tam určitě mnohem vyšší. Já to brala z pohledu obyčejného Čecha, který si v zahraničí chce koupit jídlo. A to nemluvím o cenách v restauracích. Možná jsem Táničku špatně pochopila:-8

rebeka

31. 8. 2011 20:24

zizala:no,ono..jak se to vezme..musíme brát v úvahu i platy u nás a tam...;-)

zizala

31. 8. 2011 20:21

Tanicka: Dovolím si nesouhlasit...kdyby bylo jídlo v zahraničí levnější než u nás, těžko by k nám jezdily davy Němců atd si nacpávat bachory (nic proti Němcům, samozřejmě;-) Zkuste koupit kilo chleba v zahraničí za 25 korun (=přibližně 1 euro)...pod tři eura se nikde nedostanete:-/

zizala

31. 8. 2011 20:08

vseumel: Dýni nasladko dělám, posypu ji hnědým cukrem a skořicí a pokapu máslem a peču. Cukr hezky zkaramelizuje. Takže šlehačka bude "třešnička" navrch;-)

Tanicka

31. 8. 2011 20:05

Jinak kdo máte možnost do Makra, tam ty oleje vychází docela dobře.. a jeden mám taky z Rakouska, tam byl úplně směšně levný - ono je jídlo asi všude levnější než u nás...:no:

Tanicka

31. 8. 2011 20:01

Je fakt že jsou tyhle oleje dražší, ale naštěstí dlouho vydrží - dává se jen pár kapek za studena na zvýraznění chuti, nejsou určené na smažení řízků :-D
Vseumel: To by určitě šlo:-p:-! Myslím že to v dohledné době vyzkouším.. díky za tip:yes:

vseumel

31. 8. 2011 19:37

Když jsem viděla ty fotky, tak jsem si myslela, že je to dýně nasladko se šlehačkou :-O Což by šlo taky, ne? Posílám bodík :yes:

rebeka

31. 8. 2011 19:25

AniCiz:není nejlevnější:-//:-D http://www.panenske-oleje.cz/orechovy-olej/

AniCiz

31. 8. 2011 18:58

:yes::-*ještě sehnat ten olej musím..:-S jinak jednoduché a velice lákavé..:-K:-*

Anna Kocikova

31. 8. 2011 17:27

V paneláčku gril nemám(ani v troubě)ale receptík se mi líbí:-p+6:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: oříšková dýně mikrovlnková dýně hokaido na grilu dyně oříšková mikrovlnna dyně výrobky z dýně mikrovlnkova dyne recept dýně nasladko hokaido gril ořechovádýně ořechová tykev výrobky ze dýně tykev ořechová oříšková dýně recepty hokkaido na grilu recepty z dyně oříšková mikrovlnková dyně vyrobky z dyne mikrovlnkova dyne recepty hokaido na gril

Suroviny: dýně hokkaido, olej mandlový, sýr cottage, sůl

TopRecepty.cz

Ořechová dýně na grilu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GwB0