Uzený jazyk v křenovém aspiku
Suroviny pro 10 porcí
10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 781 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,54 g |
Tuky | 142,55 g |
Vláknina | 7,27 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 5,01 g |
Sůl | 11,95 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2023 23:33
janatka: Děkuji, u nás také tak
9. 2. 2023 22:50
Teda vypadá to úžasně. Tak u nás by se to sež..... bleskovou rychlostí
9. 2. 2023 14:05
Marie Svarcova: Tak to mě mrzí, u nás tohle mizí rychlostí blesku
9. 2. 2023 08:22
vypadá to velmi dobře a určitě i tak chutná ale mám smůlu, že to nikdo jiný než já v rodině nemá rád
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 5 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 15 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 5 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 7 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
V čem a jak opékat toustový chléb. Poradíme začátečníkům
Nechte se inspirovat velkým přehledem nejlepších nápadů ze studené kuchyně. Spotřebujeme i zbytky z přípravy teplých jídel
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Další recepty
Suroviny: jazyk hovězí uzený, mrkev, petržel, cibule, bulva celerová, koření nové koření, bobkový list, pepř, sůl, ocet vinný, želatina, majonéza, sýr žervé, křen strouhaný, paprika
Uzený jazyk v křenovém aspiku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6nM4
4 názory