Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety se Salsa napoletana

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

6. 3. 2023 09:52

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie15 914 kJ / 3 804 kcal
Bílkoviny122,81 g
Tuky183,80 g
Vláknina39,49 g
Cholesterol 335 mg
Sodík 3,88 g
Sůl9,55 g
Sacharidy395,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bofinka

11. 3. 2023 15:08

Salse Napoletane jsou dve, ta prvni absolutne jednoducha a rychla - olej, cesnek, bud syrova rajcata nebo konzervovana, bazalka.
Druha, jinak zvana Ragù po neapolsku: cibule, cervene vino, maso - veprova zebirka a klobasa, hovezi krk nebo zebro, hovezi zavitky plnene parmezanem a petrzelovou nati, vse toto se vari nekolik hodin na mirnem ohni splu s pasirovanymi rajcaty, obcas se promicha a podle potreby zakapne vodou.
Pak se maso vynda a s onou zbylou rajcatovou omackou se ochuti testoviny - opravdu neskutecna dobrota, jen casove narocna zalezitost.
Takze: zadny kecup ni tekute koreni, natoz gouda :-((

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: těstoviny špagety, máslo, cibule, slanina, sůl, pepř mletý, rajče, protlak rajčatový, rajče loupané, kečup sladký, koření, sýr gouda

TopRecepty.cz

Špagety se Salsa napoletana

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6n2o