Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vodní špenát se škvarky a česnekem

Povíjnice vodní alias vodní špenát je jedním z druhů méně známých asijských zelenin. Rychlá příprava, typické asijské ochucení a dobrá přílohová rýže učiní ze svazku zeleniny lahůdkové jídlo. Večeře nebo lehký oběd bude do hodinky na stole.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

30. 5. 2023 08:55

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 354 kJ / 324 kcal
Bílkoviny3,24 g
Tuky29,82 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 57 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,00 g
Sacharidy10,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace : recept jsem viděla na videokurzu, který mi koupila dcera a moc jí za to děkuji. Jelikož se nedal pustit opakovaně nevím zda je provedení úplně správné ale bylo to opravdu dobré. Rybí omáčka a šťáva z citronu je nutná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

3. 6. 2023 13:58

Marie Svarcova: Děkuji za info :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 6. 2023 10:39

Nadja: :-) Děkuji za komentář, nevím jestli lze pěstovat u nás (vodní ? asi jako rýže ? netuším) , koupila jsem v SAPĚ ale lze i přes internet. :-K hezký den

Nadja Nadja

3. 6. 2023 10:26

:-O Zajímavá zelenina, kterou neznám - musím ji jen někde koupit, nebo se může pěstovat i u nás?
Rcp se mi líbí - možná by se dal použít pórek?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: špenát, sádlo, česnek, škvarky, omáčka rybí, šťáva citronová, koriandr čerstvý, cibule sušená smažená

TopRecepty.cz

Vodní špenát se škvarky a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kxV1