Vepřová panenka na česneku

Merylas Kuchařka: Merylas

Doba přípravy: 25 minut Minutky 5 názorů

Suroviny

Vepřová panenka 200 g masa (na porci)
sůl
mletý pepř nebo jiné koření dle svých zvyklostí
česnek - zhruba 3 - 4 stroužky na porci (dle vlastní chuti)
olej
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou panenku nakrájíme na hrubší plátky, jen velmi mírně rukou roztáhneme jakoby do šířky (ale nemusíme), osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.

  2. Opečeme z obou stran na horkém oleji. Musíme si dávat pozor, ať se nám česnek nepřipálí a ani moc nezhnědne. Ihned podáváme.

  3. Místo panenky se dá použít i krkovička, z které si nakrájíme medailonky a naklepeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 66 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová panenka na česneku

Tématické fráze: vepřová panenka vepřová panenka recepty vepřová panenka na česneku panenka na česneku vepřová panenka recept přírodní vepřová panenka vepřová panenka přírodní recept na vepřovou panenku vepřová panenka minutka recept vepřová panenka minutky z vepřové panenky vepřová panenka recepty na česneku veprova panenka prirodni recept recepty z vepřové panenky recepty na vepřovou panenku priprava veprove panenky recepty veprova panenka pokrmy z veprove panenky veprova paneka vepřová panenka česnek

Zapomněl/a jsem heslo