Vepřová panenka na česneku

Merylas Kuchař:

Doba přípravy: 25 minut PT0H25M Minutky 5 názorů

57

Suroviny

Vepřová panenka 200 g masa (na porci)
sůl
mletý pepř nebo jiné koření dle svých zvyklostí
česnek - zhruba 3 - 4 stroužky na porci (dle vlastní chuti)
olej
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou panenku nakrájíme na hrubší plátky, jen velmi mírně rukou roztáhneme jakoby do šířky (ale nemusíme), osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.

  2. Opečeme z obou stran na horkém oleji. Musíme si dávat pozor, ať se nám česnek nepřipálí a ani moc nezhnědne. Ihned podáváme.

  3. Místo panenky se dá použít i krkovička, z které si nakrájíme medailonky a naklepeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová panenka na česneku

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo