Dortík z ovesných vloček a ovoce
Vyzkoušejte tento výborný dortík bez mouky. Těsto připravíme z pomerančů, vloček, švestek a jablka. Po upečení můžete na povrch nalít vynikající třešňový rozvar, nebo ho potřít polevou. Dort lze snadno připravit i ve veganské verzi.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 906 kJ / 1 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,78 g |
Tuky | 38,02 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 218,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dortík z ovesných vloček a ovoce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31QkM
Moje poznámka
Dortík z ovesných vloček a ovoce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31QkM
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 21 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 52 minutami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 2 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 2 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 7 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 7 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 23 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 23 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Suroviny:
pomeranče,
cukr,
vločky ovesné,
jablko,
švestky sušené,
prášek do pečiva,
máslo,
třešně,
cukr,
tuk
Komentáře (3)