Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perník z cukety podle Karla

Cuketový perník je neobvyklá, avšak skvělé chutná kombinace tradičního kořeněného perníku s čerstvou a šťavnatou cuketou. Příprava tohoto perníku je velmi rychlá a snadná, tak neváhejte a upečte jej třeba na volné víkendové dny.

Hodnocení receptu je 4,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

3. 8. 2023 21:52

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie19 551 kJ / 4 673 kcal
Bílkoviny82,73 g
Tuky179,99 g
Vláknina38,20 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,54 g
Sůl0,45 g
Sacharidy663,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Perník chutná lépe,když se nechá přes noc odležet v lednici, ale není to nutnost...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vyzkouším upéct, z přebytku cuket :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 8. 2023 20:04

:-)<3:yes::yes: je výborný a opravdu je druhý den lepší, dělávám už dlouho i když ne podle Karla ale podle mamky :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: vejce, cukr třtinový, koření do perníku, kakao, marmeláda, skořice, cuketa strouhaná, kypřící prášek, soda jedlá, olej, mouka polohrubá, mandle, kokos, kokos

TopRecepty.cz

Perník z cukety podle Karla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8ZBO