Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šlehačkové trubičky se sněhovou náplní

Drobné pečivo nebo malé zákusky jsou nejoblíbenějším pohoštěním při nejrůznějších sešlostech a oslavách. Trubičky je nejlepší plnit den předem, aby trochu zvlhly. Vydrží čerstvé přibližně tři dny, poté v nich bílkový krém tvrdne.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min Bez doby odležení v chladu

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava, Bez doby odležení v chladu)

6. 8. 2023 10:00

Suroviny pro 2 plechy

2 plechy

40 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie22 249 kJ / 5 318 kcal
Bílkoviny75,29 g
Tuky287,07 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 817 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy602,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto mnoho let používám též na jablkové nebo jiné záviny, ořechové rohlíčky a na vánoční drobné cukroví plněné džemem, ořechy ap.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 8. 2023 15:35

Hella (moderátorka): :-)moc děkuji za komentář, jsou křehoučké a všem moc chutnaly. ;-) přeji krásný zbytek dne :-K

Hella Hella (moderátorka)

6. 8. 2023 15:31

Vypadají tak křehounce, jen se zakousnout :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, žloutek, sůl, šlehačka 33%, bílek, cukr krupice, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Šlehačkové trubičky se sněhovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r9AB