Sněhový krém do kremrolí

Irrena Kuchařka: Irrena

15 minut Moučníky , Krémy, polevy, náplně 29 názorů

Suroviny

4 bílky
80 g cukru moučka
160 g cukru krupice
8 polévkových lžic vody
Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z bílků ušleháme tuhý sníh, nejdříve našleháme a postupně po troškách přidáváme cukr moučku.
    Vodu s krupicovým cukrem převaříme na nit. Vaříme, dokud cukrová voda mezi prsty netvoří nit, to znamená namočit prst do rozvaru, prsty zmáčkneme a roztáhneme, mezi nimi by se měla utvořit nit.

  2. Do našlehaných bílků s cukrem zašleháme horký cukrový rozvar, řádně prošleháme. Tímto krémem můžeme plnit kremrole nebo jiné moučníky.

Poznámka

Dcera upeče 2 pláty listového těsta, mezi ně tento sněhový krém. Děti to milují.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 796 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sněhový krém do kremrolí

  • casino casino

    No, cukrařina někdy bolí;-( ale toto je v postupu fakt blbě napsáno:
    "... namočit prst do rozvaru,..." :-O

    Tabulka teplot a zkoušení rozvarů:
    https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4111&...

    Odpovědět

  • hosta hosta(moderátorka)

    Zuzka: poznáš podle toho, že při kapání z metly "řetízkuje" - jde po kapkách. Moje maminka měla myslím takové drátěné očko...

    Odpovědět

  • Zuzka Zuzka(neregistrovaná)

    jenom jednou jsem zkoušela "nit" a spálila jsem si prsty, jak se může sáhnout do rozvaru ?

    Odpovědět

  • Valinka43 Valinka43

    už to tu je napsáno, ale potvrzuji dobrý nápad s tím drátěným očkem, moje maminka to dělala také tak ...ten rozvar se naléval postupně a potom to ještě šlehala do prochladnutí

    Odpovědět

  • Elennka Elennka(neregistrovaná)

    :yes::yes::yes::no::no::-//:-//:-K:-K jevyyyybbbbooornnnnnyyy


    :yes::yes::-!:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • NADEI NADEI

    :yes: :yes: :yes: vyzkoušela jsem do kremrolí z listového těsta, měla jsem trochu obavy , ale úplně zbytečně povedl se hned napoprvé a jiný už dělat nebudu :-) díky za skvělý recept :-!

    Odpovědět

  • Janina Janina(neregistrovaná)

    Orinka: :yes:

    Odpovědět

  • Janina Janina(neregistrovaná)

    :yes:<3:-):-8 zkusím to...;-)

    Odpovědět

  • Kaja Kaja(neregistrovaná)

    Perfektní! :yes: Moc děkuji za recept :-) Měla jsem trochu strach lít ten rozvar do ušlehaných bílků, ale vše dopadlo na jedničku a sníh byl tak tuhý, že se dal krájet :-)

    Odpovědět

  • skrivankovaa skrivankovaa(neregistrovaná)

    skrivankovaa@seznam.czkrém je vynikající,jiný dělat nebudu

    Odpovědět

  • Orinka Orinka(neregistrovaná)

    jana:když dáš uvařenou hmotu mezi dva prsty a roztáhneš je, svařený cukr na nit tu nit mezi nimi udělá.

    Odpovědět

  • annveros annveros

    Dnes jsem vyzkoušela a spokojenost na 100%. Budu ho teď používat pořád:yes::-K;-). Je super:yes::-D

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    IRRENKO. Tak to je ono co jsem se pta na kremšnyt co máme rádi.To jistě tak udělám. +bodík 14

    Odpovědět

  • jana jana(neregistrovaná)

    nevím jak se vaří cukr s vodou na nit

    Odpovědět

  • Hella Hella

    Opravdu je ten krém dobrý i do řezů. Já ho používám třeba dohttp://www.toprecepty.cz/recept/3738-citronove-rez...

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: sníh do kremrolí náplň do kremrolí krém do kremrolí kremrole náplň bílkový krém do kremrolí bílkový sníh do kremrolí recept na napln do kremroli kremrole recept krem na kremrole vařený sníh do kremrolí sníh z bílků do kremrolí sníh na kremrole recept na sníh do kremrolí sníh do kremrolí recept sněhová náplň do trubiček snich do kremroli trubičky na kremrole kremrole jak uvařit sníh do kremrolí sníh do kremrolích recept

Zapomněl/a jsem heslo