Brambory s náplní zapečené v horkovzdušné fritéze
Za pomoci horkovzdušné fritézy můžete připravit spoustu rychlých a výtečných pokrmů. Třeba tyto zapečené brambory, plněné směsí kuřecího masa a rajčat, posypané sýrem. Nenáročný pokrm, ve kterém upotřebíte zbylé suroviny z předchozího dne, příjemně zasytí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,04 g |
Tuky | 31,27 g |
Vláknina | 4,26 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 31,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s náplní zapečené v horkovzdušné fritéze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r97x
Moje poznámka
Brambory s náplní zapečené v horkovzdušné fritéze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r97x
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 15 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Baruska. před 13 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 11 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 11 hodinami
Krenex
dragomirac před 13 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 13 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 13 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 13 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 14 hodinami
Suroviny:
brambory,
maso kuřecí,
cibulka lahůdková,
rajče,
sýr eidam,
olej,
koření grilovací,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (6)