Vepřové kostky v alobalu

petina Kuchař: petina

4 porce Vepřové maso 3 názory

Suroviny

400 g vepřového masa
sůl
pepř
rostlinný olej
30 g prorostlé uzené slaniny
2 větší cibule
2 lžíce rajského protlaku
350 g sterilovaného leča
2 stroužky česneku
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a za stálého míchání osmažíme na rozehřátém oleji skoro doměkka. Osmažené maso vyjmeme a dáme do tepla.

  2. Slijeme část oleje a na pánvi osmahneme drobně nakrájenou slaninu a na kolečka nakrájenou cibuli.

  3. Potom přimícháme rajský protlak, lečo, rozetřený česnek, osolíme a dobře podusíme.

  4. Směs rozdělíme na 4 pláty alobalu, přidáme opečené kostky masa, alobal důkladně uzavřeme, vložíme na plech do vyhřáté trouby a pečeme 20 až 30 minut. Podáváme s chlebem nebo vařenými bramborami.

Poznámka

Tento recept jsem dělala na doporučení kamarádky a všem chutnalo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 872 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové kostky v alobalu

  • eva hubova eva hubova

    Colombo,já bych řekla,že rozdíl je v chuti...zapečené maso s tou lečovou směsí bylo chuťově lepší než jenom podušená směs:-p:yes:+4

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65

    Proč se to dává do toho alobalu, když už je to skoro hotové, má to nějaké kouzlo které jsem přehlédnul? :-8

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    To vypadá velmi dobře.

    Odpovědět

Tématické fráze: zapečené vepřové kostky vepřové kostky vepřové kostky zapečené vepřové nudličky v alobalu veprove v alobalu nadobi z alobalu recept vepřové kostky maso v alobalu veprovy kostky vepřové kostky recept zapečene kostky v alobalu vepřové kostky recepty leco zapekane v troube alobalu vepřové maso s bramborem v alobalu vepřové maso na kostky recepty zapecene veprove kostky s bramborem vepřové maso v alobalu veprovaplecnakostickyvalobalu veprove kostky s povdli zapékané vepřové kostky

Zapomněl/a jsem heslo