Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska na kampotském a zeleném pepři

Rybí maso by mělo být nedílnou součástí našich jídelníčků. Připravit je chutně a s výbornou přílohou nemusí být nic složitého. Stačí dobře okořenit, přidat výraznější druh pepře do smetanové omáčky a luxusní chutné jídlo je na stole.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

27. 10. 2023 09:47

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 869 kJ / 925 kcal
Bílkoviny78,39 g
Tuky57,35 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 377 mg
Sodík 473 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy14,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 10. 2023 19:41

Anna Kocikova: :-)Děkuji Drahuško , bylo to moc dobré :-K Přeji hezký a pohodový večer :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 10. 2023 19:33

Filety mají krásnou krustičku:-KPochutnala bych si:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: treska, sůl, solamyl, olej olivový, ghee, máslo, pepř zelený sterilovaný, pepř, víno bílé, smetana

TopRecepty.cz

Treska na kampotském a zeleném pepři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68Wrl