Zapékané těstoviny ,,à la Karl,,
Křupavé opečené těstoviny a šunka s horkým rozteklým sýrem jsou stálice zimních večerů a ukázkou hřejivého rodinného jídla z jednoho pekáče. Pro odlehčení si k nim připravte zeleninový salát nebo kyselou okurku.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 149 kJ / 3 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,56 g |
Tuky | 156,07 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 6,72 g |
Sůl | 15,87 g |
Sacharidy | 400,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané těstoviny ,,à la Karl,,
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9v9w
Moje poznámka
Zapékané těstoviny ,,à la Karl,,
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9v9w
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 2 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 3 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 7 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
Tomaassss před 16 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 47 minutami
Celerová pomazánka
Majkaa před 2 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 2 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 4 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 5 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Strasak před 5 hodinami
Hrášková polévka (krém) s krutony
Dasmid před 6 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Mamkanamka před 6 hodinami
Suroviny:
těstoviny maltagliati,
salám gothaj,
klobása,
klobása,
cibule,
smetana ke šlehání,
vejce,
sýr strouhaný,
sýr tavený,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
koření italské bylinky,
koření vepřová pečeně,
koření gyros,
olej,
máslo
Komentáře (1)