Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Stir-fry kuřecí játra s pórkem

Rychlovka z kuřecích jater, která přivane trochu Asie i k vám domů. Pokud máte doma wok, je to výhra. Příprava stir-fry je vhodná zejména pro tyto pánve. Vše je spolu velmi zprudka orestováno a vy máte během pár minut skvělý pokrm na talíři.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 10 min

35 min (25 min příprava + 10 min tepelná úprava)

2. 12. 2023 09:55

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 604 kJ / 622 kcal
Bílkoviny53,57 g
Tuky30,63 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 1,99 g
Sůl4,74 g
Sacharidy30,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Stir-fry je stará čínská technika, při které jsou ingredience smažené v malém množství velice horkého oleje při míchání ve woku (nebo jiné hluboké pánvi).

Inspirace: magazín Apetit 2017/11, upraveno dle potřeby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

2. 12. 2023 15:29

zuzi777a: Moc děkuji za komentář a přeji krásný den :-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

2. 12. 2023 15:11

Krásná práce! Tohle je vymazlený recept na jatýrka! 😘

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, sojová omáčka světlá, cukr třtinový, víno rýžové, pepř mletý, škrob, pórek, česnek, olej sezamový, vývar kuřecí, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Stir-fry kuřecí játra s pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDr78