Jihotyrolská sladká specialita z farem
Nahlédnutí do tradiční kuchyně v zahraničí může být chuťově zajímavou výpravou za poznáním. Tyrolská kuchyně má svá specifika, ale v něčem je našinci blízká. Zkuste připravit Zelten, schválně jestli vám zachutnají.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 39 634 kJ / 9 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,80 g |
Tuky | 671,42 g |
Vláknina | 92,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 896 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 532,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihotyrolská sladká specialita z farem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5gJp
Moje poznámka
Jihotyrolská sladká specialita z farem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5gJp
Nejnovější recepty
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 9 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 9 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 13 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 6 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 6 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 6 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 6 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 7 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 8 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 8 hodinami
Suroviny:
ořechy,
sultánky,
array,
cukr,
citron,
pomeranče,
anýz,
kmín celý,
skořice mletá,
koření hřebíček,
víno,
sůl,
mouka hladká pšeničná,
mouka žitná,
droždí suché,
olej,
sůl,
voda,
ořechy,
mandle,
třešně sušené
Komentáře (3)