Jihotyrolská sladká specialita z farem
Nahlédnutí do tradiční kuchyně v zahraničí může být chuťově zajímavou výpravou za poznáním. Tyrolská kuchyně má svá specifika, ale v něčem je našinci blízká. Zkuste připravit Zelten, schválně jestli vám zachutnají.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 39 634 kJ / 9 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,80 g |
| Tuky | 671,42 g |
| Vláknina | 92,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 896 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 532,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihotyrolská sladká specialita z farem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5gJp
Moje poznámka
Jihotyrolská sladká specialita z farem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5gJp
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 3 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 3 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 4 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 1 hodinou
Plovdivské maso
zvon23 před 1 hodinou
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 4 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 5 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 5 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 7 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 8 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 9 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 9 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 12 hodinami
Suroviny:
ořechy,
sultánky,
array,
cukr,
citron,
pomeranče,
anýz,
kmín celý,
skořice mletá,
koření hřebíček,
víno,
sůl,
mouka hladká pšeničná,
mouka žitná,
droždí suché,
olej,
sůl,
voda,
ořechy,
mandle,
třešně sušené
Komentáře (3)