Jihotyrolská sladká specialita z farem
Nahlédnutí do tradiční kuchyně v zahraničí může být chuťově zajímavou výpravou za poznáním. Tyrolská kuchyně má svá specifika, ale v něčem je našinci blízká. Zkuste připravit Zelten, schválně jestli vám zachutnají.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 39 634 kJ / 9 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,80 g |
Tuky | 671,42 g |
Vláknina | 92,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 896 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 532,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihotyrolská sladká specialita z farem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5gJp
Moje poznámka
Jihotyrolská sladká specialita z farem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5gJp
Nejnovější recepty
Dědova kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 14 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 3 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 4 hodinami
Francouzské brambory
JanaMo před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 4 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 6 hodinami
Jihočeská kulajda
bonkova před 6 hodinami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 6 hodinami
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 6 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 6 hodinami
Suroviny:
ořechy,
sultánky,
array,
cukr,
citron,
pomeranče,
anýz,
kmín celý,
skořice mletá,
koření hřebíček,
víno,
sůl,
mouka hladká pšeničná,
mouka žitná,
droždí suché,
olej,
sůl,
voda,
ořechy,
mandle,
třešně sušené
Komentáře (3)