Koblihy "srdce" s karamelovou krustou
Tradiční koblihy v netradičním pojetí. Kynuté těsto vykrájené do požadovaných tvarů dokonale usmažíme ve vrstvě oleje a poté je plníme lahodným žloutkovým krémem. Dokonalou chuť ještě doplníme teplým karamelem, který vytvoří na povrchu koblih křupavou vrstvu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 084 kJ / 4 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,64 g |
Tuky | 74,08 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 781 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 731,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koblihy "srdce" s karamelovou krustou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlq2
Moje poznámka
Koblihy "srdce" s karamelovou krustou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlq2
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Andredka před 3 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 5 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 5 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 6 hodinami
Valašské frgály
suneno před 8 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 8 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 9 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
žloutek,
mléko,
máslo,
cukr krupice,
rum,
sůl,
olej,
cukr,
krém
Komentáře (1)