Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koblihy "srdce" s karamelovou krustou

Tradiční koblihy v netradičním pojetí. Kynuté těsto vykrájené do požadovaných tvarů dokonale usmažíme ve vrstvě oleje a poté je plníme lahodným žloutkovým krémem. Dokonalou chuť ještě doplníme teplým karamelem, který vytvoří na povrchu koblih křupavou vrstvu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 2. 2024 10:51

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 084 kJ / 4 083 kcal
Bílkoviny82,64 g
Tuky74,08 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 781 mg
Sodík 551 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy731,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Créme patissiere: www.toprecepty.cz/recept/65602-zloutkovy-krem-creme-patissiere/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, droždí, žloutek, mléko, máslo, cukr krupice, rum, sůl, olej, cukr, krém

TopRecepty.cz

Koblihy "srdce" s karamelovou krustou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxlq2