Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Velikonoční beránek podle slavného cukráře je dokonale vláčný a skrývá krásné mramorování. Těstu dodá na vláčnosti použití bílého jogurtu a mramorování vytvoříme díky jedné polovině těsta, které obarvíme kakaem a dochutíme silným espressem.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 118 kJ / 4 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,02 g |
| Tuky | 238,01 g |
| Vláknina | 22,34 g |
| Cholesterol | 1,58 g |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 3,42 g |
| Sacharidy | 546,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpK1J
Moje poznámka
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpK1J
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 41 minutami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 33 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 34 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 40 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 44 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 7 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
olej olivový,
jogurt smetanový,
kakao,
vejce,
prášek do pečiva,
citron,
sůl,
káva espresso,
olej,
kokos strouhaný
Komentáře (1)