Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,82 g |
Tuky | 38,39 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 551 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 36,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dřevařská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERv
Moje poznámka
Dřevařská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERv
Nejnovější recepty
Jahodové košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Třešňový koláč s pudinkem
Přidáno před 4 hodinami
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 13 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno 7. 6. 2025 16:49
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno 7. 6. 2025 16:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový krém s kari
Jan Nemec před 1 hodinou
Třešňové muffiny s čokoládou
xjanax před 2 hodinami
Kuřecí řízečky v pařížském těstíčku
gabikka před 2 hodinami
Bezinkový sirup
KaterinaRimanova před 2 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Pechova.veronika84 před 4 hodinami
Sýrové karbanátky
tynaztyna před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 4 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 4 hodinami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 5 hodinami
Tématické fráze:
mražená jablečná dřen,
veprovy vyvar,
jahodová dřen se smetanou,
mražená meruňková dřen,
recept bažant od polreicha,
recept bažant od polreicha,
jablečná mražená dřen,
jahodova polivka,
řídká polévka,
recept jahodová dřeň,
jak se dělá jahodová dřeň,
ovocná dřeň recept,
top recepty jahodová dřeň,
mrož jahodová dřeň,
základní polévky,
polévka s kuličkama,
bažanti polévka top recepty,
top recepty meruňková dřeň,
mrazena melounova dren,
houba mroz
Suroviny:
kost,
pivo černé,
houby,
cibule,
žloutek,
smetana,
chléb,
pepř celý,
zázvor,
sůl,
pepř
Komentáře (7)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0