Suroviny pro 6 kusů
6kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 423 kJ / 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,21 g |
Tuky | 37,17 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 42,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tvaroh, jogurt, smetanu a med ušleháme do "šlehačkovité" konzistence.
Krok 2: Rozmačkáme banán a smícháme s vanilkovým cukrem.
Krok 3: Obě směsi smícháme a po lžících dáme do nanukových formiček.
Krok 4: Formičky uložíme na 24 hodin do mrazáku.
Zveřejněno 3. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánovo-tvarohové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ2DZ
Moje poznámka
Banánovo-tvarohové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ2DZ
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 23 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na zelí
kimlo před 13 minutami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 55 minutami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 3 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 13 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 14 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 15 hodinami
Suroviny:
tvaroh,
jogurt,
smetana ke šlehání,
med,
banán,
cukr vanilkový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.