Čína II
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 079 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,46 g |
Tuky | 7,79 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,41 g |
Sacharidy | 34,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspiraci jsem našla ve starší knize Čínská kuchyně
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2014 20:11
Právě jsme dovečeřeli. Výborné i z vepřového masa
30. 10. 2012 11:24
Musím přiznat, že ČÍNA je u nás vžité a používáme to na jakékoliv směsi kousků masa a zeleniny. Někdy je to FLAMENDR, někdy KOVÁŘSKÉ jindy zase ŠEVCOVSKÉ , ale i různě podle krajů. Já osobně zbožňuji ZÁZVOR a proto ti fandím i když u nás není oblíbený. +bodík 3
15. 10. 2010 12:13
Je to vynikající.. zkoušela jsem povedlo, se.. DOPORUČUJI :)
7. 2. 2010 23:52
Jiřinko, dělávám skoro stejně, nedávám víno. Nyní jsem přidala trochu arašídů.Je to za +
1. 9. 2009 19:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 28 minutami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 6 minutami
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 9 minutami
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 34 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 1 hodinou
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 2 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 14 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 14 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 16 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Časté chyby při pěstování čínského a pekingského zelí: Jak se o rostliny starat, aby přinesly dobrou úrodu
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: zálivka na čínu čína solamyl babicovy dobroty čína babicovy dobroty recepty na čínu drůbeží čína suroviny na čínu recepty čína babicovy dobroty recepty cina drůbeží čína recept čína z drůbežího masa čína s vejcem solamyl čína čína recept čína recept solamyl solamyl do číny vejce do ciny cina recepty babicovy dobroty-čína čína bez solamylu čína ze solamilu
Suroviny: maso drůbeží, cibule, směs zeleninová čínská, vejce, solamyl, koření čína, vývar, víno červené, omáčka sojová, sůl, tuk
Čína II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrjR
5 názorů