Plněný bramborový knedlík z pánve
Bramborovému knedlíku, plněnému směsí z mletého vepřového masa, se nedá odolat. Připravte jej protentokrát trochu jinak, nakrájejte jej na plátky a orestujte na pánvi. Nejlépe si jej vychutnáte v kombinaci s dušeným červeným zelím a smaženou cibulkou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 249 kJ / 2 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,39 g |
Tuky | 37,64 g |
Vláknina | 29,45 g |
Cholesterol | 811 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,47 g |
Sacharidy | 307,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný bramborový knedlík z pánve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkVvz
Moje poznámka
Plněný bramborový knedlík z pánve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkVvz
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 8 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 10 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 2 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 4 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 5 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 5 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 7 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 7 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
škrob,
sůl,
mouka hrubá,
maso vepřové mleté,
vejce,
cibule,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový,
strouhanka,
mouka hladká,
olej
Komentáře (2)