Bramborová pánev s brynzou a slaninou

mika59 Kuchařka: mika59

Bramborová jídla 2 názory

Suroviny

7-8 brambor uvařených ve slupce
80-100 g uzené slaniny
100 g brynzy
1 cibule (měla jsem červenou)
snítka rozmarýnu
mletý kmín
sůl
pepř
pažitka
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli na půl kolečka a brambory na velikost sousta. Na pánvi vyškvaříme slaninu, děrovanou lžící vytáhneme a odložíme.

  2. Do tuku přihodíme brambory a cibuli. Okořeníme, přidáme snítku rozmarýnu a opékáme stálým přehazováním, aby byly brambory opečené dozlatova a dokřupava.

  3. Brynzu můžeme přihodit do horké pánve a nechat na bramborách rozpustit, anebo posypat až brambory s odloženou slaninou na talíři. Nazdobíme pažitkou a podáváme s mlékem nebo salátem.

  4. Potraviny na tento recept jsem zakoupila na . Je to online farmářské tržiště, kde nakupujete od lokálních farmářů a výrobců kvalitní a opravdové potraviny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 349 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramborová pánev s brynzou a slaninou

Zapomněl/a jsem heslo