Kapr na hořčici s batátovým pyré
Vychutnejte si klasickou českou rybu zase na jiný způsob. Marinováním v hořčičné marinádě získá kapr zajímavou chuť. Pak ho jen stačí opéct na pánvi a podávat s jednoduchou omáčkou a nasládlým batátovým pyré.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 280 kJ / 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,06 g |
| Tuky | 74,98 g |
| Vláknina | 3,19 g |
| Cholesterol | 89 mg |
| Sodík | 1,07 g |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 21,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr na hořčici s batátovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6og
Moje poznámka
Kapr na hořčici s batátovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6og
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 15 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 18 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 23 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 55 minutami
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Suroviny:
filet z kapra,
sůl,
pepř mletý,
šťáva citronová,
hořčice hrubozrnná,
olej,
máslo,
cibulka jarní,
mouka hladká,
vývar zeleninový,
smetana sojová,
petrželka,
batáty,
máslo,
mléko,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)