Dědkův pstruh s brambory
Pstruh je v našich končinách velice oblíbenou rybou. Jeho jemné maso stačí doplnit kořením na ryby, které podpoří ještě kyselá šťáva z citronu. K restovaným filetům se pak skvěle hodí vařené a opečené brambory.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dědkův pstruh s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVZy
Moje poznámka
Dědkův pstruh s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVZy
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 6 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 8 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 10 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 11 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 12 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 12 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 14 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 14 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 14 hodinami
Suroviny:
pstruh,
citron,
sůl,
koření na ryby,
mouka hladká,
ghee
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.