Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 447 kJ / 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 0,83 g |
| Vláknina | 8,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ4m
Moje poznámka
Pstruh na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ4m
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 3 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 17 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 19 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanadské kuře
pesinova.k před 5 minutami
Vepřová kýta se zeleninou a klobásou
Leni1970 před 28 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Janousek před 35 minutami
Slepice na paprice
vladhn před 53 minutami
Medovníkové koule
milhausz1984 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
milhausz1984 před 1 hodinou
Kynuté knedlíky z domácí pekárny (i pro začátečníky)
Rebeca před 1 hodinou
Lázeňské rohlíky
kunananuk před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
Rebeca před 1 hodinou
Chutné vafle
GitaV před 2 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recepty,
jak dlouho péct pstruha,
pstruh recept,
jak dlouho se pece pstruh,
ryba na tymiánu,
recepty pstruh,
recept pstruh,
jak dlouho péct rybu,
pečení pstruha,
pstruh pečený v troubě,
pečený pstruh v troubě,
pstruh na timiánu,
jak dlouho péct pstruha v troubě,
jak péct pstruha,
pečený pstruh recept,
pstruh s tymiánem,
jak dlouho peceme pstruha,
pstruh,
pstruh na másle tymián,
ryba tymian
Suroviny:
pstruh,
česnek,
tymián,
citron,
mouka hladká,
máslo,
pepř bílý mletý,
sůl
Komentáře (18)
Jinak samozřejmě voňavému receptu