Pstruží filátka na másle
Suroviny
Porce: 1-2 dle velikosti filetu
Nutriční hodnoty
Energie | 2 561 kJ / 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 36,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Klasika v přípravě pstruha - lehce ztížená vyfiletováním ryby. Pro manipulaci s opékanou rybou je to sice komplikovanější, ale konzumace je o to pohodlnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 9. 2011 20:16
krásné filátko čučím jak telátko
10. 9. 2010 21:58
U filetování bych určitě přišla o prsty
Fotky jsou nádherné
Indulina28-přepuštěné máslo:když máslo rozpustíš a začne se ti v kastrůlku dělit na tuk a syrovátku(takové bílé)tak ten tuk.Snad jsem to správně popsala
Fotky jsou nádherné
Indulina28-přepuštěné máslo:když máslo rozpustíš a začne se ti v kastrůlku dělit na tuk a syrovátku(takové bílé)tak ten tuk.Snad jsem to správně popsala
9. 9. 2010 06:24
co je to prepustene maslo?
8. 9. 2010 23:38
Ryba na másle je naprostá klasika, takže pro většinu kuchařů a kuchařek nic nového. Fotky máš Colombo krásné.
8. 9. 2010 21:58
Krasne, +8
8. 9. 2010 19:57
8. 9. 2010 19:19
+1
8. 9. 2010 19:03
Otíku, pstruh je jedna z nejlepších ryb u nás doma, tak nemám co řešit, než ti dát 6.bod
8. 9. 2010 18:55
Nádhera
8. 9. 2010 18:00
8. 9. 2010 17:30
pstruha jó,to já ráda
8. 9. 2010 17:14
Ty brambůrky vypadají úúúžasně... No a rybka, ta samozřejmě taky...
+
+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 21 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 6 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 8 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 9 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 9 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 9 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 9 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 10 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: filátko ze pstruha vykostění pstruha filátka ze pstruha filetování pstruha filet z pstruha na masle příprava pstruha na másle s přílohou pstruží filety filátka ze pstruha na másle jak filetovat pstruha pstruh filet na másle filátka z pstruha pstruh filet recept pstruh filety recept pstruh vykostění recept na pstruzí filety filátko ze pstruha recept pstruh recept filé ze pstruha filety z pstruha jak vykostit pstruha
Suroviny: pstruh, sůl, pepř, máslo, limetka, mouka hladká, tymián
Pstruží filátka na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyZk
12 názorů