Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruží filátka na másle

Hodnocení receptu je 5,0 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

8. 9. 2010 18:10

Suroviny

Porce: 1-2 dle velikosti filetu

Nutriční hodnoty

Energie2 561 kJ / 612 kcal
Bílkoviny72,00 g
Tuky36,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Klasika v přípravě pstruha - lehce ztížená vyfiletováním ryby. Pro manipulaci s opékanou rybou je to sice komplikovanější, ale konzumace je o to pohodlnější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

17. 9. 2011 21:16

krásné filátko:-8:-p;-):yes: čučím jak telátko:-O:-8:-D:-D:-D:-D:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 9. 2010 22:58

U filetování bych určitě přišla o prsty;-)
Fotky jsou nádherné:-K:yes:
Indulina28-přepuštěné máslo:když máslo rozpustíš a začne se ti v kastrůlku dělit na tuk a syrovátku(takové bílé)tak ten tuk.Snad jsem to správně popsala:-)

indulina28 indulina28

9. 9. 2010 07:24

co je to prepustene maslo?:-/

Paprika Paprika

9. 9. 2010 00:38

Ryba na másle je naprostá klasika, takže pro většinu kuchařů a kuchařek nic nového. Fotky máš Colombo krásné.:yes:

Suvicka Suvicka

8. 9. 2010 22:58

Krasne, +8 :yes::-p:-K

marcik marcik

8. 9. 2010 20:57

:yes::-p;-)

mysulka mysulka

8. 9. 2010 20:19

:-p:yes: +1:yes:

Bibinka Bibinka

8. 9. 2010 20:03

Otíku, pstruh je jedna z nejlepších ryb u nás doma, tak nemám co řešit, než ti dát 6.bod:yes:

zizala zizala (moderátorka)

8. 9. 2010 19:55

Nádhera :-O:yes:

michsamant michsamant

8. 9. 2010 19:00

:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

8. 9. 2010 18:30

pstruha jó,to já ráda:-p:yes:

Eliza Eliza

8. 9. 2010 18:14

Ty brambůrky vypadají úúúžasně...:yes: No a rybka, ta samozřejmě taky...:-p
+:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: filátko ze pstruha vykostění pstruha filátka ze pstruha filetování pstruha filet z pstruha na masle příprava pstruha na másle s přílohou pstruží filety filátka ze pstruha na másle jak filetovat pstruha pstruh filet na másle filátka z pstruha pstruh filet recept pstruh filety recept pstruh vykostění recept na pstruzí filety filátko ze pstruha recept pstruh recept filé ze pstruha filety z pstruha jak vykostit pstruha

Suroviny: pstruh, sůl, pepř, máslo, limetka, mouka hladká, tymián

TopRecepty.cz

Pstruží filátka na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oyZk