Plzeňský špíglák
Názvem špíglák se v rybářském slangu označuje kapr lysec, kterého tentokrát připravíme s trochou dobrého piva. Kapra podáváme se zajímavou omáčkou s hrozinkami, posypaného křupavými mandlemi a jako přílohu zvolíme například bramborové placky.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plzeňský špíglák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRwK5
Moje poznámka
Plzeňský špíglák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRwK5
Nejnovější recepty
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 2 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 2 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla pečená v troubě
Kudlajs před 38 minutami
Nepečený salkový koláč se sušenkami
MilosCz před 1 hodinou
Tvarůžková pomazánka s tvarohem
ajahaffukfuk před 1 hodinou
Pomazánka z lučiny a červené řepy
Ellen1 před 1 hodinou
Langoše z jogurtu
Haninkakan před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
joji.pisecky před 2 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Mikala před 3 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Alamatej před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
rici.cochtan před 3 hodinami
Cuketová pomazánka na topinky
esso před 4 hodinami
Suroviny:
kapr,
slanina,
pivo světlé,
perník na strouhání,
cibule,
citron,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list,
pepř celý,
olej,
máslo,
rozinky,
mandle
Komentáře (3)