Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plzeňské vepřové

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

4. 9. 2012 14:44

Suroviny pro 1

1

4

Nutriční hodnoty

Energie6 215 kJ / 1 485 kcal
Bílkoviny111,70 g
Tuky85,83 g
Vláknina11,72 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 753 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy53,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nepřeháněla bych to s pivem, ať Vám to nezhořkne..

Příloha dle chuti, brambor, rýže či pečivo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

klarence

26. 11. 2012 08:40

Jana Remkova: jsem moc ráda, že Vám chutnalo.. Děkuji:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2012 12:29

Kláro, i tvé jídlo se vařilo v Dětmarovicích Na statku a mělo veliký úspěch;-). Velký dík od kuchařky:-)

aaadobromila

30. 10. 2012 20:46

V náhodných receptech se mi ukázal tento recept. Říkám si, to je krásné foto, juknu tam... Nojo, zas dílna profesionálky!! Co jsem mohla čekat. Jinak já si myslím, že název Plzeňský je na místě. Vždyť snad každý občan naší matičky země si s pivem spojí právě krásné město Plzeň, ne? :-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 9. 2012 08:57

Mám ráda maso se šťávou!:-p:yes:

Eliza Eliza

17. 9. 2012 08:50

Iljusa: Ilčo, mám k podobným jídlům br. kaši nejraději - opsala jsem to od Pohlreicha. Nedávno jsem v restauraci prosila o změnu přílohy ke krkovičce na pivu - chtěla jsem právě kaši, číšník nejdřív divně koukal, kolegyně to zkusila taky a je to fakt chutná kombinace.:-p No a pak jsem koukala, že už se jim to objevilo na meníčku...:yes::-)
Klárko, jasně, že chutnalo.:-K

klarence

17. 9. 2012 07:24

Eliza: Děkuji za foto a jsem moc ráda, že chutnalo :-8 nebo bude chutnat ;-)

Iljusa Iljusa

16. 9. 2012 11:09

Tento receptík jsem přehlédla, po přečtení se mi velmi líbí - Klárko v týdnu vyzkouším. Elizo - moc pěkná fotečka, která mne na receptík navnadila a díky ní jsem jej i přečetla, s tou br. kaší se mi to velmi :yes: líbí ;-)

Eliza Eliza

15. 9. 2012 20:19

Klárko, děkuji za bezvadný recept, moc jsme si všichni pochutnali. Posílám obrázky a velký bod.:yes::-K

1974andrea 1974andrea

4. 9. 2012 16:04

Pocházím z Plzně, ale s takovýmto vepřovým gulášem jsem se tady ještě nikde nesetkala:-O;-). Pokud se ale považuje za plzeňské všechno, co so podlévá pivem, tak to pak jo:-D A po černém pivu by to zhořknout nemělo, obsahuje karamel a je nasládlé. Nesmí se ovšem podlévat plzeňskou 12 Prazdrojem;-):-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso trhané pohlreich plzenské vepřové maso plzenské maso plzeňská kýta plzenské vepřové kostky plzeňska krkovice vepřová kýta podle pohlreicha plzeňská vepřová plec plzeňský vepřový plátek plzeňské kostky trhane veprove v receptech top recepty plzenske vepřového masa recepty vepřové plzeňská vepřová krkovice nejlepší recepty bratislavská vepřová kýta plzeňské vepřové nudličky plzeňská kuchařka pohlreich hamburska kyta vepřové nudličky plzeňské vepřové maso podle pohlreicha

Suroviny: plec vepřová, cibule, sádlo, chléb, pivo černé, vývar masový, sůl, pepř, kmín mletý

TopRecepty.cz

Plzeňské vepřové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zYpq