Placky z kysaného zelí
Kysané zelí je u nás tradiční surovinou. Skvělé je jak samotné na vidličku, tak i třeba jako základ na křupavé placky. Ty připravíme jednoduchým smícháním všech surovin a usmažením na olej nebo také na sádle.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Placky z kysaného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Yj2
Moje poznámka
Placky z kysaného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Yj2
Nejnovější recepty
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 1 hodinou
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovice zapečená s cibulí a loveckým sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Pečené uzené se zelím a haluškami
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z protlaku
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové maso na hořčicích
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny s dýní a rajčaty
Sydner před 19 minutami
Linecké cukroví, které se nekroutí
Merylas před 46 minutami
Sterilovaný jablečný mošt
Merylas před 46 minutami
Rýže s hráškem
Merylas před 46 minutami
Ořechy v karamelu
Merylas před 47 minutami
Vepřová plec na kmíně
Jan Nemec před 1 hodinou
Jablkový závin z listového těsta
Barunka-kucharinka1989 před 3 hodinami
Křehká vepřová játra
janatka před 3 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 5 hodinami
Nejlepší špenát
KetyHu před 8 hodinami
Suroviny:
zelí kysané,
mouka hrubá,
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
olej
Komentáře (3)
Tyhle vase jsou jiste take vyborne, kazdy to mame jinak.