Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce
Kuřecí prsa mají jemné maso, které však má tendenci být při dlouhé tepelné úpravě vysušené. Tomu můžeme předejít jejich prošpikováním slaninou a třeba i párkem. Nakořeněná prsa pak připravíme v kořeněné omáčce s kousky papriky a cibulky.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9YR4
Moje poznámka
Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9YR4
Nejnovější recepty
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 37 minutami
Býčí žlázy s rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 14 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami carbonara
Přidáno před 15 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaovo-kávové müsli bez lepku a mléka
TerezaVe před 12 minutami
Pečená švestková povidla
bettyter před 10 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 12 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 13 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 15 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 16 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 16 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 16 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klarinet před 17 hodinami
Makovník se švestkami a drobenkou
dexulka před 17 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
špek,
párky,
koření,
sůl,
škrob,
máslo,
olej,
vývar kuřecí,
paprika čerstvá červená,
pasta papriková,
chilli,
cibulka lahůdková
Komentáře (1)