Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce
Kuřecí prsa mají jemné maso, které však má tendenci být při dlouhé tepelné úpravě vysušené. Tomu můžeme předejít jejich prošpikováním slaninou a třeba i párkem. Nakořeněná prsa pak připravíme v kořeněné omáčce s kousky papriky a cibulky.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9YR4
Moje poznámka
Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9YR4
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 4 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené koleno
magdalenka před 10 minutami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 14 minutami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 37 minutami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Růžová bábovka
jemelka před 1 hodinou
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 1 hodinou
Nakládaný bůček
magdalenka před 1 hodinou
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 2 hodinami
Dršťková polévka
magdalenka před 2 hodinami
Falešná treska
magdalenka před 2 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
špek,
párky,
koření,
sůl,
škrob,
máslo,
olej,
vývar kuřecí,
paprika čerstvá červená,
pasta papriková,
chilli,
cibulka lahůdková
Komentáře (1)