Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce
Kuřecí prsa mají jemné maso, které však má tendenci být při dlouhé tepelné úpravě vysušené. Tomu můžeme předejít jejich prošpikováním slaninou a třeba i párkem. Nakořeněná prsa pak připravíme v kořeněné omáčce s kousky papriky a cibulky.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9YR4
Moje poznámka
Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9YR4
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 3 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 17 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 16 minutami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 1 hodinou
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 1 hodinou
Vánočka III
Marcela.Ma. před 3 hodinami
Kapří hranolky
loing před 12 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 12 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 12 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 12 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 13 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
špek,
párky,
koření,
sůl,
škrob,
máslo,
olej,
vývar kuřecí,
paprika čerstvá červená,
pasta papriková,
chilli,
cibulka lahůdková
Komentáře (1)