Ryba po mlynářsku s holandským hráškem
Holandský hrášek je opravdu vynikající kombinace sladkého hrášku a poctivé holandské omáčky. K rybě se skvěle hodí a celý pokrm má slavnostní nádech. Podávejte nejlépe s vařenými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba po mlynářsku s holandským hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Yn5
Moje poznámka
Ryba po mlynářsku s holandským hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Yn5
Nejnovější recepty
Jehněčí na medu
Přidáno před 9 hodinami
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Jihočeský houbovec
Přidáno před 14 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem a drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Podzimní boršč
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hajducká polévka
Jan Nemec před 1 minutou
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
ZboSy před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
ZboSy před 1 hodinou
Drožďová polévka s houbami a zeleninou
ZboSy před 1 hodinou
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Stefi.f před 9 hodinami
Piškotový dortový korpus
DanielaWisz před 10 hodinami
"Listové" těsto snadno a rychle
skleroza před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Lenka Cech před 11 hodinami
Cuketový perník s jogurtovou polevou
DitaB před 11 hodinami
Švestkový dort
TotalMudla před 12 hodinami
Suroviny:
ryba bělomasá,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
mouka polohrubá,
citron,
máslo,
olej olivový,
hrášek mražený,
žloutek,
máslo,
víno bílé
Komentáře (2)