Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí steak po mlynářsku

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

24. 2. 2015 01:39

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj: http://www.labuznik.cz/recept/kure-po-mlynarsku/

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karla

11. 9. 2015 09:20

Udělala bych to s hranolkama:-):yes:

casino casino

25. 2. 2015 12:26

ivulinka:
"...a taky mi připadá zbytečné na jednu porci použít dvě kuřecí stehna
...a taky tam uvnitř vidím ukrytý nějaký druh sýra, mám pravdu pane Casino?"
Patrně jste rcp ne úplně pochopila...:-//
Zabalit jedno stehno kol dokola do jeho vlastní kůže (a o to tu jde!!!) tak to by dokázal snad jen Houdini;-)
Sýr?
I když mi přijde dekadentní cpát do kde čeho sýr (podobně jako kde co pod sýrem zapékat), tak to nemohu zcela vyloučit... Ta fotečka je asi tři roky stará a možné to tedy je, už si nevzpomínám...;-)

casino casino

25. 2. 2015 12:22

1974andrea: ivulinka:
Patrně ráčíte hledat chloupek na dlani..., ale já nejsem jinačejší:-D
S názvem máte, do jisté míry, pravdu: steak = řízek, řez:yes:
Ale já mám také pravdu (do jisté míry, hihi): podle gastroslovníku je STEAK m.j. i "anglicky krátce opečené (zejména hovězí) maso";-)
Původně se rcp zoval jinak: http://www.labuznik.cz/recept/kure-po-mlynarsku/ ale poté, co jsem si v krámu kde nakupuji drůbež, přečetl že to mají označeno jako "stehenní stejk" tak jsem název pozměnil. Takže raď kočičko, raď pejsku, kde je pejsek zakopán, he;-)
Ale když navrhnete název, který by vyhovoval vašemu jemnocitu, tak ho třeba, samozřejmě s vaším dovolením a práva na ©, použiji:-))

zizala zizala (moderátorka)

25. 2. 2015 10:15

casino: No, netvrdím, že tomu kdovíjak rozumím, steakům málo, jen mám představu plátku ukrojeného z většího kusu masa. A jako jeden plátek upraveného. Tohle spíš připomíná kapsu. Na steaky se většinou dává, když už, něco navrch - volské oko, zelenina, slanina a pod. Ale nechám se ráda poučit, pokud se mýlím :-)

casino casino

25. 2. 2015 10:07

zizala:
A proč?

zizala zizala (moderátorka)

24. 2. 2015 22:52

Taky nesouhlasím s názvem steak :-/

1974andrea 1974andrea

24. 2. 2015 22:07

chocolate:Asi tak. A těch je tu obdobných dost;-)

chocolate chocolate

24. 2. 2015 22:03

1974andrea:Takhle jsem na to nenahlizela;-), v tom mas samozrejme pravdu, ja jsem to brala z pohledu vychozi suroviny.Tohle je logicky kapsa.

1974andrea 1974andrea

24. 2. 2015 21:59

chocolate:Lucy, proti receptu nemám nic. Jen se nedá nazývat plněné a hlavně naklepané maso steakem;-)

chocolate chocolate

24. 2. 2015 21:53

Recept se mi libi, konecne vykostena kureci stehna se bezne prodavaji jako kureci steaky.

MajaV

24. 2. 2015 14:13

Moc pěkné a určitě i dobré:yes::-)

1974andrea 1974andrea

24. 2. 2015 12:54

ivulinka:Určitě ne všechno, co je poprášeno moukou se dá nazývat " po mlynářsku ", to zcela určitě. A casino píše ... " poklademe, čím libo ", takže byl libo asi i nějaký sýr;-)

ivulinka ivulinka

24. 2. 2015 12:46

1974andrea: souhlasím a já bych to nenazvala "po mlynářsku", když v postupu je zmíněno:
"Porce poprášíme moukou (ale nemusíme)"
...a taky mi připadá zbytečné na jednu porci použít dvě kuřecí stehna
...a taky tam uvnitř vidím ukrytý nějaký druh sýra, mám pravdu pane Casino?

1974andrea 1974andrea

24. 2. 2015 12:33

Tohle bych teda steakem nenazvala, ovšem chuťově to bude určitě dobré;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kureci steak kuřecí stehenní steak kuřecí stehenní steak recept kuřecí stehenní steaky recepty kuřecí steak recept kuřecí steaky kuřecí stehenní steaky recept maso po mlynarsku jak udělat kuřecí steak kuřecí stehenní steaky kuřecí steaky recept kuřecí steak recepty kuřecí steaky recepty řízek po mlynářsku kuřecí stehenní maso recept kuřecí steheni steak stehenní kuřecí maso recepty recept na kuřecí steak recepty na kuřecí steaky kureci stejk

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, mouka hladká, tuk na smažení, bylinky, uzenina

TopRecepty.cz

Kuřecí steak po mlynářsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R0DR