Pyré z červené čočky
Červenou čočku připravíme snadno a rychle, nemusí se totiž namáčet předem a uvaříme ji během chvilky. Po uvaření ji stačí rozmixovat s pár dalšími surovinami a vznikne tak výborné pyré, které podáváme s opečeným pita chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pyré z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68YGN
Moje poznámka
Pyré z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68YGN
Nejnovější recepty
Krevety
Přidáno před 1 hodinou
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 6 hodinami
Květáková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno před 13 hodinami
Rychlá šlehačková bábovka
Přidáno 24. 9. 2025 20:39:13
Camembert s bramborem z mikrovlnné trouby
Přidáno 24. 9. 2025 20:31:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkový hrnkový koláč
Elzinka před 1 hodinou
Vepřový guláš s klobásou
Elzinka před 1 hodinou
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Skunk před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
katkaferencik před 4 hodinami
Olejový korpus na dort
IvanaRr před 4 hodinami
Katův šleh
JaniceKey před 4 hodinami
Květákový mozeček
boxerka69 před 5 hodinami
Rýžový salát s tuňákem
Dana Lubovska před 5 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
Vavrofka před 5 hodinami
Holandské řízky
BublinaF před 6 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
česnek,
citron,
olej olivový,
tymián čerstvý,
sůl,
chléb pita,
olej olivový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.