Celer v pivním těsíčku
Aromatický bulvový celer obvykle používáme jako součást omáček a polévek. V tomto jídle si jeho zajímavou chuť vychutnáme naplno. Obalený do pivního těstíčka ho dozlatova osmažíme a podáváme se studenou pažitkovou omáčkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celer v pivním těsíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVnV
Moje poznámka
Celer v pivním těsíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVnV
Nejnovější recepty
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 3 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 4 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slepičí polévka s noky
Merylas před 31 minutami
Vajíčková pomazánka i na chlebíčky
Merylas před 32 minutami
Domácí tatarka - výborná, rychlá, jednoduchá
Merylas před 32 minutami
Vajíčková pomazánka na chlebíčky
Merylas před 32 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Vanous_09 před 1 hodinou
Jablečný linecký koláč
1anoli1 před 1 hodinou
Špenátové palačinky
ntmin16 před 3 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
spinner před 3 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
PetrM před 3 hodinami
Salát s jahodami a balsamicem
Dasaja před 4 hodinami
Suroviny:
celer,
sůl,
ocet,
pivo světlé,
vejce,
mouka hladká,
květ muškátový,
olej,
smetana zakysaná,
pažitka,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.