Celer v pivním těsíčku
Aromatický bulvový celer obvykle používáme jako součást omáček a polévek. V tomto jídle si jeho zajímavou chuť vychutnáme naplno. Obalený do pivního těstíčka ho dozlatova osmažíme a podáváme se studenou pažitkovou omáčkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celer v pivním těsíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVnV
Moje poznámka
Celer v pivním těsíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVnV
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 1 hodinou
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 8 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové kostky
Noumik před 36 minutami
Karamelový likér - latté
Merylas před 3 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 4 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 4 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 5 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 5 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 7 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 7 hodinami
Suroviny:
celer,
sůl,
ocet,
pivo světlé,
vejce,
mouka hladká,
květ muškátový,
olej,
smetana zakysaná,
pažitka,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.