Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou
Dozlatova osmažený květák je jedno z oblíbených českých zeleninových jídel. Květák v křupavém pivním těstíčku podáváme s vařenými bramborami a jemnou omáčkou z majonézy, jogurtu a petrželky.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVwp
Moje poznámka
Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVwp
Nejnovější recepty
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová kotleta s pečenou dýní a restovanými houbami
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí hranolky
Přidáno před 3 hodinami
Červené zelí s jablky, brusinkami a hroznovým vínem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlé pohoštění co dům dal
Přidáno před 4 hodinami
Husičkový vývar
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš Samuraj z Budapešti
magdalenka před 18 minutami
Golubky od Máši
magdalenka před 25 minutami
Mrkvový koláč
Nata83 před 27 minutami
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
wimra před 47 minutami
Pikantní bůček
magdalenka před 2 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
drapelovajana před 2 hodinami
Nudlové těsto I.
magdalenka před 2 hodinami
Domácí jednoduchý sulc
magdalenka před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
magdalenka před 3 hodinami
Králičí placičky
TomasLinha před 3 hodinami
Suroviny:
květák,
sůl,
vejce,
pivo světlé,
mouka hladká,
olej,
majonéza,
jogurt bílý,
šťáva citronová,
cukr,
petrželka zelená
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.