Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou
Dozlatova osmažený květák je jedno z oblíbených českých zeleninových jídel. Květák v křupavém pivním těstíčku podáváme s vařenými bramborami a jemnou omáčkou z majonézy, jogurtu a petrželky.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVwp
Moje poznámka
Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVwp
Nejnovější recepty
Kávové řezy s lískooříškovým krémem se šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Smetanová fazolková polévka s bramborami
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový koláč
Přidáno 20. 9. 2025 15:00:04
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno 20. 9. 2025 11:15:00
Smaženice
Přidáno 19. 9. 2025 20:29:00
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kakaová buchta
Olivia1991 před 2 minutami
Bramborové knedlíky s uzeným masem a kysaným zelím
EllynkaJ2 před 14 minutami
Muffiny s lesním ovocem
Listicka129 před 15 minutami
Hovězí guláš na víně
Sahula před 2 hodinami
Pečený guláš z hovězích líček
Sahula před 2 hodinami
Krkovička po znojemsku
Sahula před 3 hodinami
Roštěnky na švédský způsob
Sahula před 3 hodinami
Roštěnky na způsob Esterházy
Sahula před 3 hodinami
Králík na myslivecký způsob
Sahula před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou a těstovinami
kamilkamil před 3 hodinami
Suroviny:
květák,
sůl,
vejce,
pivo světlé,
mouka hladká,
olej,
majonéza,
jogurt bílý,
šťáva citronová,
cukr,
petrželka zelená
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.