Postup přípravy
Krok 1: Vejce vaříme ve vroucí vodě 9 minut. Poté je prudce zchladíme, oloupeme a nakrájíme (nebo nastrouháme).
Krok 2: Tuňák smícháme s kukuřicí, ricottou a vejci.
Krok 3: Přidáme parmezán, osolíme a opepříme dle chuti a promícháme.
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňáková pomazánka z riccoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgQ2
Moje poznámka
Tuňáková pomazánka z riccoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgQ2
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 2 hodinami
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 5 minutami
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 2 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 2 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Suroviny:
sýr ricotta,
kukuřice,
tuňák ve vlastní šťávě,
vejce,
parmazán,
pepř mletý,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.