Brynzový posúch
Posúch je jednoduchá pečená placka z nejobyčejnějšího těsta. Zajímavým a lákavým ho dělá teprve až jeho náplň, se kterou je pečený. Pochutnejte si na koprem vonícím posúchu se smetanovo-brynzovou náplní!
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzový posúch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zRl
Moje poznámka
Brynzový posúch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zRl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 13 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 25 minutami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 52 minutami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 3 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 4 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 4 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 5 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 5 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 6 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
droždí čerstvé,
olej,
sůl,
voda,
brynza,
smetana zakysaná,
sůl,
kopr
Komentáře (1)